Femzol Auto

LOTUS DASHBOARD CARE – MŰSZERFAL ÁPOLÓ FÉNYES 500ML.

LOTUS DASHBOARD CARE – MŰSZERFAL ÁPOLÓ FÉNYES 500ML.

LOTUS DASHBOARD CARE – BELSŐ MŰANYAG ÉS GUMIÁPOLÓ 500ML

Amit a terméktől biztosan elvárhatsz:hosszantartó hatás és erős víz- és portaszító képesség, pormentes ragyogást, vízalapú, környezetbarát termék.

A Lotus Dashboard Care egy különleges szilikonmentes ápoló, ami egyszerre revitalizálja a műanyag, bőr vagy akár gumi felületeket, és közben tartós antisztatikus hatással bír. A jól megszokott prémium minőség egy csipetnyi technológia a jövőből. Élessze újra és tegye ellenállóvá vele autója kényes részeit!

 

Vízalapú, környezetbarát felülettisztító termék, ami gyorsan és könnyedén használható a belső felületeken. Visszaadja a gumi, műanyag, PVC, bőr, és belső kárpit részek eredeti fényét, miközben erőteljes víz- és portaszító hatással rendelkezik. Varázslatos és tartós csillogást eredményez. Szilikon mentes! Rendszeres használatával olyan védőréteggel látja el a felületeket, amely tartósan képes megóvni a műanyagot a szerkezetében bekövetkező károsodással szemben. Ezt pedig a csúcstechnológiás nanorészecskéknek köszönheti, melyek képesek a mikroszkopikus sérüléseket kitölteni, még mielőtt azok tovább mélyülnének.

3660 Ft

LOTUS DASHBOARD CARE – MŰSZERFAL ÁPOLÓ FÉNYES 500ML.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LOTUS DASHBOARD CARE – MŰSZERFAL ÁPOLÓ FÉNYES 500ML.” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük