Femzol Auto

LOTUS LEATHER CARE – GYORS BŐRÁPLÓ – 600ML

LOTUS LEATHER CARE – GYORS BŐRÁPLÓ – 600ML

LOTUS LEATHER CARE – GYORS BŐRÁPLÓ – 600ML

Az elegáns bőrülései újjáélednek és szinte élő szövetté válnak a nanotechnológiának köszönhetően! A prémium minőségnél nem érheti be kevesebbel, ha saját maga számára a bőr adta elsőosztályú kényelmet választotta.

 

A Lotus Leather Care visszatölti a szükséges ásványi anyagokat és olajokat a bőrbe, így az ápolt, ellenálló és hosszú élettartamú lesz. Speciális összetevőinek köszönhetően tartósan megőrizhető a bőr és műbőr eredeti állapota. Használata egyszerű és gyors, a nanotechnológiának köszönhetően már kis mennyiséggel is elérhető a megfelelő védelem, így rendkívül gazdaságos. Ápolt látvány, bársonyos tapintás és hosszantartó védelem.

 

A Lotus Leather Care a legmodernebb vegyipari eljárásokkal kifejlesztett bőrápoló termék, kifejezetten a bőr és műbőr kárpitok ápolására. A nanotechnológián alapuló összetételének köszönhetően a bőr legapróbb repedéseibe is behatol, és ápoló anyagokkal tölti meg a hajszálrepedéseket.Megakadályozza a további mélyülést, ami végül látványos rongálódássá válhatna. A bőr felülete puhábbá, simábbá válik, rendszeres használatával a színek mélyülnek, a tónusok visszanyerik eredeti állapotukat. Tegye újra élővé bőrfelületeit!

2290 Ft

LOTUS LEATHER CARE – GYORS BŐRÁPLÓ – 600ML

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LOTUS LEATHER CARE – GYORS BŐRÁPLÓ – 600ML” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük