Femzol Auto

LOTUS MATT DASHBOARD CARE – MATT MŰANYAG ÁPOLÓ 600ML

LOTUS MATT DASHBOARD CARE – MATT MŰANYAG ÁPOLÓ 600ML

LOTUS MATT DASHBOARD CARE – MATT MŰANYAG ÁPOLÓ 600ML

Amit a terméktől biztosan elvárhatsz:védi és revitalizálja a műanyagot, nem ad fényes hatást, hanem tökéletes matt végeredményt biztosít, kellemes illatot hagy maga után, antisztatikus réteget képez.

A Lotus Matt Dashboard Care prémium ápolást nyújt zavaróan fényes, ragadós hatás nélkül. A tökéletes matt végeredmény és a Lotus termékeitől megszokott csúcstechnológia párosul ebben a nanorészecskékkel felturbózott termékben.

 

A Matt Dashboard Care sokkal több, mint egyszerű ápolószer. Amellett, hogy látványos javulást hoz az autó belső, műanyag részein, valódi értéke hosszú távon érezhető igazán. Rendszeres használatával olyan védőréteggel látja el a felületeket, amely tartósan képes megóvni a műanyagot a szerkezetében bekövetkező károsodással szemben. Ezt pedig a csúcstechnológiás nanorészecskéknek köszönheti, melyek képesek a mikroszkopikus sérüléseket kitölteni, még mielőtt azok tovább mélyülnének. A Matt Dashboard Care így megakadályozza, hogy az évek során látványos romlás következzen be a megtört, kirepedezett és kifakult műszerfal elemek miatt. A jövőből jött védelem nemcsak pajzsot képez, de antisztatikus képessége révén nehezebben is szennyeződnek újra a műanyagok.

2440 Ft

LOTUS MATT DASHBOARD CARE – MATT MŰANYAG ÁPOLÓ 600ML

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LOTUS MATT DASHBOARD CARE – MATT MŰANYAG ÁPOLÓ 600ML” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük